Een ongeluk zit in een klein hoekje

07-09-2015

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Een ongeluk zit een klein hoekje en het kan de beste overkomen. In sommige gevallen loopt uw auto dermate veel schade op dat deze eigenlijk niet meer te maken is. In zo’n geval kunt u ervoor kiezen om uw auto te verkopen aan een autosloperij of een autosloop. De autosloperij kan u een mooie prijs voor u auto betalen, omdat zij bruikbare onderdelen uit uw auto opnieuw verkoopt en het (oud) ijzer recyclet. In Nederland zijn er een paar honderd bedrijven die uw auto kunnen recyclen.

Hoe werkt dat echter, een schadeauto verkopen? Op Autosloperij.nl vindt u een overzicht van alle sloperijen die in Nederland opereren. U kunt ervoor kiezen om zelf contact met zo’n autosloperij op te nemen. Echter, u kunt u uw schadeauto ook direct aanbieden via het formulier op de website. Omdat zij beschikken over een groot netwerk zijn zij altijd in staat een eerlijke prijs voor uw schadeauto te betalen. Uiteraard is de prijs afhankelijk van de staat waarin uw auto verkeert. In sommige gevallen, zeker als de betreffende auto al tientallen jaren oud is, ontvangt u de sloopprijs voor uw auto. In andere gevallen, als uw auto nieuw is en weinig schade heeft, kan het ook voorkomen dat u een paar honderd tot zelfs duidenden euro's voor uw schadeauto ontvangt.

U kunt op deze website niet alleen terecht voor het verkopen van schadeauto’s. U kunt hier ook terecht als u van een sloopauto, een tweedehands auto of een bedrijfsauto met schade af wilt. Medewerkers zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Dat betekent dat u ook op zondag contact kunt opnemen. Bovendien werken alle aangesloten autosloperijen milieuvriendelijk en wordt uw auto door heel Nederland gratis opgehaald.
© Autocentrum Winter 2015