Nissan GT-R

21-09-2015

Nissan GT-R

Hij is niet voor velen weggelegd, de Nissan GT-R. Dit power monster is een fantastische sportwagen uit de befaamde snelle auto-stal van Nissan en kost nieuw maar liefst ruim 100.000 USD. De cijfers van deze zeer snelle wagen liegen er niet om; de topsnelheid van de GT-R ligt namelijk boven de 300 km/ per uur! Heerlijk om de Duitse autobahn eens onveilig mee te maken. Daarnaast heeft deze wagen een vermogen van maar liefst 600 pk.

Terug naar de gewone Nissan

Nissan biedt een zeer breed scala aan automodellen. Op de Nederlandse wegen springt de Nissan Micra direct in het oog. Dit kleine vriendelijke autootje heeft doorgaans een lange levensduur. Neem maar eens een kijkje op Marktplaats bijvoorbeeld en te zien is dat er nog vele Micra's van het bouwjaar 1997 te koop aangeboden worden. De lage aanschafprijs, laag benzine verbruik en lange levensduur zijn mede de oorzaak van het grote succes achter de Nissan Micra.

Onderdelen van de dealer

Voor automerken is het vaak belangrijk om merkgebonden onderdelen te gebruiken bij vervanging en geen universele onderdelen. Dit geldt ook voor Nissan. Toch hoeft u niet speciaal naar een dealer toe voor Nissan onderdelen. Een bezoekje aan reservedelenstore.nl, waar nieuwe Nissan onderdelen verkocht worden, biedt gewoon goedkoop de echte merkonderdelen.
© Autocentrum Winter 2015