Bovag pechhulp

Tijdens de garantieperiode van uw nieuwe Jeep geniet u automatisch van de uitgebreide Privilege Service. Maar als de garantie afloopt wilt u uiteraard ook verzekerd zijn van de beste hulp. Altijd en overal. Wij bieden u daarom de BOVAG Pechhulp. In Nederland maakt deze service gebruik van de 6.200 BOVAG Autobedrijven. Maar ook in de rest van Europa wordt u overal geholpen bij pech onderweg: allemaal voor slechts € 49,50 per jaar.

In 3 minuten geregeld
De standaard dekking van BOVAG Pechhulp is zeer compleet. Toch is deze service aanzienlijk voordeliger dan die van de meeste andere aanbieders. U bespaart al gauw 30 tot 65 euro. Aanmelden bij BOVAG Pechhulp is bovendien in een handomdraai geregeld. Ook als u al lid bent van een andere pechservice zoals ANWB Wegenwacht of Route Mobiel. Op www.bovag.nl kunt u in 3 minuten uw oude lidmaatschap opzeggen en zich aanmelden voor de voordelige en complete dekking van de BOVAG Pechhulp. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht.

Doortransport - vertrouwd verzekerd
U ontvangt nu tijdelijk 5 euro korting als u bij ons "doortransport " verzekert. Zo wordt u altijd, ook in geval van stranding, door ons geholpen. U leest er alles over in de dowloadbare brochure. Uiteraard kunnen wij u uitgebreid informeren over deze service: kom gerust eens langs voor alle voordelen van de BOVAG Pechhulp.
© Autocentrum Winter 2015