Lancia

 

‘Granturismo’: een woord dat staat voor puur rijgenot aan het stuur van een krachtige, comfortabele en elegante auto die volop raffinement bezit, maar nooit exorbitant is. Dat is al ruim honderd jaar de kenmerkende stijl van Lancia. Een stijl die niet extrovert is, maar ingetogen. De techniek is steeds gericht op veiligheid en rijplezier.

De ideeën zijn niet aan mode onderhevig, maar worden hooguit door anderen nagevolgd. De originele en soms tegendraadse oplossingen lopen vaak vooruit op de smaak van de consumenten en de ontwikkelingen van de techniek.
Al meer dan een eeuw lang is Lancia trouw gebleven aan deze traditie. Vandaag de dag besteedt Lancia extra aandacht aan de persoonlijke eisen van de klanten, door talloze mogelijkheden aan te dragen om een auto ‘op maat‘ samen te stellen. Dat gebeurt in de eerste plaats door middel van breed opgezette leveringsprogramma's met een ruime keuze aan uitrustingsniveau's‚ motoren en transmissies. Daarnaast bieden de vele, speciaal voor de diverse modellen ontwikkelde accessoires de mogelijkheid om iedere Lancia een persoonlijk tintje te geven.

Innoveren zonder de 'roots' van het merk te vergeten. Dit niet altijd gemakkelijke evenwicht heeft Lancia tot op de dag van vandaag weten te bewaren door vast te houden aan de eigen identiteit, zoals telkens weer blijkt wanneer het merk nieuwe modellen uitbrengt.

 Meer informatie over de Lancia MusaAlles over de Lancia Delta© Autocentrum Winter 2015