Verlengde garantie

Ook als uw fabrieksgarantie is afgelopen hebben wij voor u een oplossing zodat u niet voor onnodige verrassingen komt te staan. Winter Autocentrum biedt u met Protection Plus de mogelijkheid een verlengde garantie af te sluiten. Zo verlengen wij uw rijplezier!

Dekking en voorwaarden
Hoewel de voorwaarden en dekking niet exact gelijk zijn aan de fabrieksgarantie, zijn de meest kritieke onderdelen van uw auto gedekt. Protection Plus dekt de meeste mechanische en electronische componenten, zoals de motor en de versnellingsbak. U kunt Protection Plus afsluiten tot 5 jaar of 200.000 km (afhankelijk van wat het eerste wordt bereikt). Ook uw gebruikte Jeep komt in aanmerking voor Protection Plus. Daarbij geldt dat de auto maximaal 6 jaar oud is en niet meer dan 125.000 km heeft gereden. Wij vertellen u graag meer over Protection Plus.


Meerwaarde
Uw auto krijgt bovendien met Protection Plus meer waarde, zodra u uw auto wilt verkopen. Protection Plus staat namelijk voor zorgvuldig onderhoud en hoge kwaliteit van de reparaties aan uw auto! Bovendien is deze verlengde garantie overdraagbaar.
© Autocentrum Winter 2015